Candy Colors

April 24, 2012 25 comments

Well, bright colors are definitely for me. I love pastels, but I can’t resist not buying bright shoes or clothes. That’s why this dress with its delicious color found a place in my wardrobe. It’s actually a cool knitted dress from Mango, that I got for a very unreal price. Combined with my mint Benetton shoes the colors look very fresh. It was such a busy week with the Easter Holidays, so it’s time for me and my husband to prepare for a mini vacation. Where will you guys spend your summer?

[RO] Cred că mulți deja au observat obsesia mea pentru culorile aprinse si neon. Stiu că este sezonul culorilor stinse si a celor pastelate, însă stilul personal pentru mine are prioritate. Am găsit această rochiță de un coral aprins la Mango la un preț foarte si foarte mic si accesibil. Primii pantofii care mi-au venit în gînd cînd căutam cu ce să o combin, au fost desigur cei de culoare mint. Cînd mă uit la poze zici că sunt o bomboană. Această săptămînă în care am sărbătorit Pastele si Pastele Blajin au fost foarte încordate si la lucru, dar si cu distracțiile si umblatul prin ospeții. Demult nu am fost atît de extenuați. Iată de ce planificăm deja următoarea evadare si exploatare în Europa. Abia astept studierea noilor culturi, plaje si istorii.

Mango Dress
Celine Boston Tote Bag
Benetton shoes
Bone necklace
Versace watch, Meli Melo ring, Diva white bracelets, Guess mauve bracelet
Musette belt

Comments

View other posts from Fashion category

25 Comments

 1. Ana,esti foarte dragutza!…si apropo,tu mergi la solar?

  • Da..ma stradui ci de putin..dar merg:)) Dar picioarele nu-mi sunt atit de bronzate..asa-s colantsii:))

   • Ana, nu e sanatos sa mergi la solar. Iti recomand din suflet sa nu folosesti. Esti o femeie foarte frumoasa si e pacat sa iti strici pielea cu razele artificiale. Nu m-am abtinut sa nu comentez cand stiu din punct de vedere medical care sunt urmarile :) Tu esti frumoasa si nu conteaza nuanta tenului. Mai bine stai cate un pic la soare daca poti (folosind spf :)

 2. Imi plac foarte mult pantofii!!! pupi :)

 3. wii, tare imi plac pozele ,sunt originale

 4. urit. esti toata in culoarea asta pina si culoarea buzelor pare oribila de doare ochiul. Daca combinai altfel era mai bine.

 5. ce esti de frumosasa si colorata !!!

 6. Imi place tare mult combinatia de culori! Colierul, pantofii si geanta sunt fantastice!:)

 7. De fapt,bucura ochiul atit femeilor cit si barbatilor…imi place sa citesc comentariile anterioare:))

 8. Anisoara, esti tare frumoasa :))) lasa invidiosii sa se oftice :))) esti bravo si culorile-s combinate perfect :)

 9. Esti superba!

 10. great outfit! amd I definitely love your bag!!!

 11. Amuzant e faptul că am vazut aceeași rochie pe ASOS și mi-o doream!! :) Eu nu văd nimic deranjant pentru ochi cum văd alții…Îți stă bine ca de obicei …:))

 12. Flower girl :) si da…. esti mereu in tendinte … :) fine gusturi are mamica ta :)

 13. Really great combo with colors! Stylish spring colors and lovely accessories!:>

  Hugs from Finland,

  – Alice

  http://stylist-diaries.blogspot.com/

 14. Ana, I looovvee the necklace!!! You need to do a giveaway with this necklace/brand!! I wish I could buy it but the brand doesn’t ship international :(

  Xo,
  http://www.sacosha.com/

 15. Wow! Thank you! I permanently needed to write on my blog something like that. Can I take a portion of your post to my website?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *