Pyjama Trend

April 5, 2012 6 comments

Yesterday was an unbelievable sunny and warm day.  So, I took the chance and wore my new super comfortable and trendy trousers, also called pyjama pants. I am in love with this new trend first of all because  you need gut to wear such pants and secondly because they are so easy, libertine and can be worn with flats for a casual outfit and with sandals for an evening one. As these pants look so comfy, I decided to wash my hair and dry it chaotic for a wild look. I said yes for the pants and will say yes for a pair of shorts like this, but a whole suit is too much for me.

[RO] Ieri am avut parte de o temperatură superbă si o zi frumoasă. Logic, nu am ezitat si mi-am scos la purtat sandalele si noua mea pereche de pantaloni de tip pijama. Îmi place la nebunie acest trend în primul rînd pentru că trebuie să ai tupeu pentru a purta asa ceva si în al doilea rînd pentru că sunt foarte usori si comozi. Îi poți combina atît cu balerini pentru un look mai casual, cît si cu o pereche de sandale pentru un look mai sic. Avînd în vedere că această ținută este foarte libertină si  comodă, am optat să-mi usuc părul haotic cu fenul pentru un look mai sălbatic ( cred că ați înțeles la ce mă refer). Am zis da pentru pantaloni de acest fel, voi zice da la o pereche de sorti de acest gen, însă un costum întreg de tip pijama cred că ar fi prea mult pentru mine. Si totusi, niciodată nu zic niciodată :)

Oodji pyjama trousers
H&M sweater
Meli Melo necklace
Guess watch
Mango bracelet
Tosca Blu bag
Vintage sandals

Comments

View other posts from Fashion category

6 Comments

  1. daaa :) mi-am luat si eu asa pantaloni de tip pijama. <3 abia astept timp frumos sa-i port !! p.s. Anisoara, ca de obicei arati superb :)

  2. Ador pantalonii, machiajul si parul! Dar nu sunt sigura in privința gentii… La un look așa relaxat nu cred ca merge o geanta așa rigida… Poate mai bine un satchel mai Boho?

    • Da o geanta de tip boho ar merge mai bine:) dooar ca am una de culoare inchisa:) Nu prea se potrivea:) Multumesc fetelor

  3. Superba ca intotdeauna!Imi plac la nebunie pantalonii!

  4. Nu stiu ce sa zic, daca ai fi prietena mea cea mai buna, te-as insoti la cumparaturi si mi-ai cere parerea de acesti pantaloni, cred ca nu te-as lasa sa-i cumperi. Mie imi place mai mult cum ti se potrivesc alte lucruri. Incerc sa-mi dau seama daca e din cauza printului nesimetric de pe pantaloni sau din cauza accesoriilor care nu se potrivesc aici…
    E doar o parere, nu te supara :)

  5. LOVE LOVE LOVE your blog!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *