Cool Pastels

March 22, 2012 23 comments


Sometimes I get tired of wearing my hair in the same way everyday. Straight hair, curls, a ponytail or a braid, that’s all my hair is used to. So, as the weather is getting warmer and I will never be ready for a radical haircut, comes the perfect time for wearing different accessories on our head. One of the perfect accessories for our head is tying up different scarves in different ways. As I have a lot of scarves, I decided to add one to this super romantic and elegant pastel outfit. I think using this beautiful, bright yellow scarf as an accessory for my head, makes the outfit look cool and different. What do you think about it?

[RO] Îmi port părul în fiecare zi diferit. Uneori e drept, alteori creț, îl port prins în coadă sau îl împletesc. Precum afară se încălzeste într-un ritm nebun, iar eu vreau o schimbare, însă pentru a mă freza radical nu găsesc curaj, am găsit o alternativă pentru podoaba mea capilară. Această alternativă constă în folosirea esarfelor si a fularelor ca accesorii pentru cap. Am găsit pe internet si în diverse reviste o mulțime de modalități de a lega pe cap esarfele. Iată de ce am hotărît să adaug acestei ținute extrem de pastele si romantice un detaliu mai cool ca această esarfă galbenă legată pe cap. Mi se pare că îmi face ținuta să pară mai puțin banală si mai puțin clasică. Mie îmi place, dar voi ce părere aveți?

YSL Tribtoo shoes
Asos dress and sunnies
Accessorize scarf
Meli Melo necklace

Comments

View other posts from Fashion category

23 Comments

 1. pot sa repet la infinit ca YSL sunt perfecti !!! <3

 2. Frumoasa eshti Ana! Frumos timpul de afara, si de aia arati si mai splendid!!!
  Ador acesti YSL! Mi-am luat si eu o pereche, insa Magenta Suede :)
  Insa trebuia sa-ti iai cu o marime mai mica, nu? In ultima poza parca seamana a fi un piculetz mai mari!!!

  • Frumosi si Magenta Suede:) Nu imi sunt mari..doar ca sunt foarte inalti..si piciorul mi se duce inainte mereu..daca ma intelegi:) Imi vin perfect:) Multumesc Laura:)

 3. Buna! Ai putea sa imi spui pe ce situri ai gasit idei pentru legare esarfelor/ fularelor pe cap? Mi se pare foarte interesanta ideea.

 4. Imi plac culorile. E primavara!

 5. partea de sus prea incarcata cu baticu’ pe cap, mergele, ochelari si partea de jos mai ca nimic. O curelusha mica la talie n-ar strica ca te face cam lata in talie, dar probabil rochia ar scade din lungime considerabil de aia n-ai pus-o?!

 6. perfect look-ul… atat de…. fin :)

 7. Nu înțeleg de ce a apărut obiecția precum “în partea de jos mai nimic”?………. Eu cred că pantofii sînt șic, astfel întregesc imaginea.

  • Stii cum daca aveam vre-o pereche de dress-uri cu floricele poate placeam la toata lumea:))) Eu cred ca ma pricep foarte bine la imbracaminte..dar nu le poti fi la toti pe plac:)

 8. Hmmm…Foarte dragutz….Esti foarte bravo Ana ….Felicitari pentru tot ceea ce faci …. Vizualizez de fiecare data postarile noi si nu pot sa nu spun ca de nenumarate ori felul in care asortezi hainele ma frapeaza ….Citind cometariul Evelinei nu m-am putut abtine sa scriu si eu….Fiecare are parerea sa ,dar oare o tinuta nu poate fi mai pastelata?! Partea de sus nu-mi pare deloc incarcata,ea reprezinta accentul tinutei iar partea de jos are rolul de a integra imaginea……Si ce tine de talie:rochiile,dupa cum stie toata lumea, nu au numai o funtie – de a scoate in evidenta formele,ci pot fi si mai lejere si in acest caz cred ca e un exemplu minunat….

  P.S. *Succes mare si pe viitor..
  *colierul e foarte frumos(recent am facut unul cadou… cu mare placere l-as fi pastrat pentru mine dar ce nu ai face pentru prieteni :) )

  • Eu tot stiu ca a fi sexy si stilat nu e numaidecit sa porti haine mulate:)) Dar cine nu intelege…nu intelege:)

 9. love the colors and the way you did your hair!

  xoxo

 10. Nu vad nimic incarcat in partea de sus, mi se pare ca totul e exact asha cum trebuie sa fie :)

 11. ana, felicitari pu blogu tau superb, fff colorat si fresh :) poti sa imi spui ce colanti/dresuri ai? par f naturali, nicidecum nu pot gasi ceva asemanator:) thx

 12. Hey Ana!!!Lovely blog!!!You are so beautiful:-)!

  http://www.fashionmadness.com

 13. Outstanding post. This is a really interesting post. I will return in future.

 14. zi-mi te rog de unde ti-ai cumparat ochelarii? :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *