Eurovision outfits

March 13, 2012 7 comments

I think lots of you know the Eurovision song contest that takes place once a year in may. Almost all the countries from Europe participate in the contest and if they have the chance to win, then the next year they will host the contest. Well, sunday our national television hosted the local contest for choosing somebody who will represent our country. So, today I was invited at a local television to give my opinion about the outfits that some of the contestants wore. Believe me, there were few of them who made a right choice. So, the interview with me that you see is in romanian, but I explain how the contestants should have chosen better outfits. We also talked about the worst and the greatest outfits from the contest. It was a great experience for me and a wonderful opportunity to learn how to behave on TV :)

[RO] Ieri am fost invitată la emisiunea “Sare si Piper” de la Jurnal TV pentru a discuta cu Nata ținutele alese de unii din participanții finalei de la Eurovision. Am încercat foarte diplomat să-mi exprim părerea, care este subiectivă, si să acord un sfat mai util din punctul meu de vedere. Nu sunt critic de modă, nu am studii în domeniu, nu-mi place să discut si nu mă deranjează cînd cineva îsi pune măcar si un pian în cap. Dar dacă am fost invitată, mi-am spus opinia  de blogger, femeie si un simplu om, care cunoaste cît de cît simțul bunului gust, simte un pic moda si se pricepe 100 de % la rochii si pantofi. În video de mai sus vedeți  foarte clar opinia mea vizavi de ținutele unora din participanți. Le mulțumesc celor de la Jurnal pentru invitație, pentru că odată cu ei învăț si eu, acumulez experiență si încerc să mă dezvolt si în domenii mai vaste.
P.S. Greselile mele de această dată? Repetarea la infinit a cuvîntului ” stii” si ” mă rog” :))
P.S.2 Emoțiile erau cu muuult mai mici ca în emisiunea de la Publika.

I wore my new asos boots:)
They have a really nice office :)

Mai multe poze cred că voi găsi pe pagina de facebook a televiziunii :)
I was wearing: Asos boots and dress

Comments

View other posts from Press category

7 Comments

 1. Bravo ! prinzi experiență cu o viteză maximă :))

 2. Se vede intr-adevar ca esti un pic mai relaxata decat in emisiunea de la Publika.
  Sfatul meu este sa citesti mai mult in limba romana, eventual, cea practicata de “fratii” de peste Prut. Pentru ca sunt unele cuvinte care zgirie urechea privitorului, gen: anina, simplete.
  In rest esti foarte bravo si te urmaresc cu interes! :)

  • Mersi Elena! Chiar buna idee cu cititul in romana,ultimele carti pe care le-am citit erau toate in engleza :) Abia recent am inceput sa citesc o carte in romana :) Mersi de sfat

 3. esti bravo!

 4. ce nu mi a placut a fst interventia domnului, ca nuca de perete, cind ii lua apararea Getei. Prin implicarea sa vrut sa te sfideze, insa ai avut dreptate, sunt de acord cu tine o femeie °grasa° asa cum este Geta si nu ma feresc sa zic, pt ca intr adevar este grasa, consider o ineptie sa iti intinzi pe tine o fusta scurta ca ti se vad toate straturile de slanina de pe picioare. Te sustin, ai avut dreptate in tot ceea ce zici.
  succese si eu tot am obiceiul sa zic ^stii…^ atunci cind vorbesc cu cineva, nu e nimic, daca asa iti vine sa te exprimi nu te intretine..

 5. O mica remarca, multi fac aceasta greseala – “centura” este cea de siguranta (de la masina), cureaua este CUREA, si e corect asa… :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *