Artisan Scarf

March 10, 2012 10 comments


Recently I bought from a local market this amazing artisan scarf. It is not only gorgeous, it also reflects perfectly our traditions and culture. This scarf is an artisan piece that our grandmothers used to and still wear almost everyday. I love its color, the bright blue and red flowers and the fact that it can transform a simple black outfit into an original one.

[RO] Am găsit această esarfă superbă zilele trecute în piata centrală. Pe lîngă faptul ca este una foarte deosebită, îmi place că reflectă perfect cultura si tradițiile noastre. Cred că stiți cu toții că asa tip de esarfă era si este una din cele mai principale piese si accesorii din garderoba bunicilor noastre. Îmi plac la nebunie florile de culoare albastră si rosie de pe ea, si faptul că ea transformă o ținută simplă sau neagră în una deosebită. Asa că nu ezitați si mergeți la cea mai apropiată piață sau tîrg unde cu siguranță veți găsi asa esarfe într-o gamă mai largă de culori.

ZARA coat and jeans
Tosca Blu boots
BCBG clutch
Miss Sixty belt
Bershka shirt
Frey Wille ring
Diva Love ring

Vintage earrings

Comments

View other posts from Fashion category

10 Comments

 1. Imi place foarte mult !!!!!!

 2. Superba ca intotdeauna!Imi place ft mult nuanta ojei!

 3. Imi place f mult esarfa!! pup!! :*

  http://therubberdoll.com/

 4. Imi place combinatia dar am senzatia ca ceva lipseste sau e in plus in partea de jos a tinutei. Partea de sus e formidabila cu culori si mai ales cum ai asortat cu camasa alba..dar pantalonii si incaltamintea parca nu se potrivesc. eu vad partea de jos sau cu o fusta si botine cu tocuri mai subtiri , sau tot cu o pereche de pantaloni dar sa fie mai mulati pe tine ca astya cam is baggy :D

  • Desigur ca cu o pereche de pantofi foarte inalti ar arata muuult mai bine!! Dar a fost o zi in care am imblat foarte mult prin oras..de aia am optat pe o pereche de botine comode:)

 5. Imi place, place, place!!!:))mai ales combinatia cu cerceii,super!Eu demult cautam asa ceva si nu gaseam.Te-as ruga foarte mult sa ne spui mai exact cam de prin ce zona a pietei centrale ca…nu prea imi dau seama de unde as putea sa procur o esarfa de acest gen:(
  Multumesc

 6. tare’mi place cum ai purtat basmaua!

 7. WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *