Pop of color

February 16, 2012 18 comments

After a month of wearing a lot of black, I decided it is time to brighten up my winter days with some colored clothes. So, the colored dress that I found recently in my mom’s wardrobe was perfect for this outfit. It is classy, elegant and goes well for winter because of its texture. I also love the pink stripes and the green details on the dress. The perfect accessories for this dress are my green pumps and the colored paparazzi clutch, bought from asos. I am very happy I discovered this dress in my mom’s closet and regret she didn’t keep more clothes and shoes from her youth, that would be great vintage pieces for me in present. Well, I’m not complaining yet. She still has some great stuff that I simply love.

[RO] După o perioada de mai mult de o lună, în care am purtat mult negru, am hotărît să-mi înveselesc zilele de iarnă cu ceva haine mai colorate. Recent am găsit în garderoba mamei încă o rochie, care îmi vine bine, este clasică, elegantă și merge pentru zilele friguroase de iarnă datorită texturii mai groase. Îmi plac la nebunie dungile de culoare roz aprins și elementele de culoare verde de la poalele rochiei. Am accesorizat rochia cu o pereche de pantofi verzi de la asos, care se privesc minunat pe zăpadă. Sunt foarte entuziasmată de fiecare dată cînd merg la mama acasă cu gîndul să îmi găsesc ceva frumos. Cu toate că ea a fost o domnișoară foarte stilată, care purta tocuri în fiecare zi, în garderoba ei nu găsești piese mai vechi de 10 ani. Păcat, unele piese pe care le văd în pozele mamei din tinerețe ar fi fost niște lucruri vintage superbe pentru mine în prezent.

Passport dress
Asos shoes
Paparazzi clutch
iBlues coat
Benetton gloves

Comments

View other posts from Fashion category

18 Comments

 1. Lovely !!! :) am si uitat cit de mult îmi place culoarea verde !!!! :)

 2. Da !!!! :) îți da forța si îți aduce aminte de primăvara !! Btw, cum sunt marimile la pantofii asos ?? Ca de obicei ? Am 38.5, si e o problema vesnica, 38 sau 39 :)))

  • Deci astia ai mei sunt 37 ..dar eu am mers si i-am largit putin:) Asa ca iti recomand 39:)

   • Zici ca ai mers si i-ai largit putin.. unde ai mers? am si eu o pereche care as vrea sa-i maresc.. am citit despre o metoda cu gheata si nustiu mai ce.. tu ce faci ca sa-ti maresti un pic pantofii?

 3. Finally! Iata si pozele din cap pina-n picioare! Place foarte mult.

 4. Merci !!!! :)

 5. I love the dress! Si eu am descoperit de ceva timp cateva sacouri si fuste de ale mamei din tinerete si le ADOR!

 6. Cute post! Beautiful dress! <3

  xoxo

  Linda from http://www.moonon.com

 7. imi place tinuta foarte mult!

 8. Irina Dilan

  Nice look :P, vii dinspre Dobrogea/Sîngera :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *