Sales !!!

January 25, 2012 18 comments


This is probably the fourth post in which I am talking about sales. Why not? It is the season when the big sales for the autumn/winter collections start. It is januray and we still have ferbuary for wearing warm clothes. Besides, at these sales we get tu buy things that can easily go for spring and even summer . So, I  bought a lot of great things from sales. One of them is this amazing parka. I got it from Mango with a 50% off price and I can wear it during winter and it is great for spring just taking off the warm layer. Another great piece that I bought from Sisley with a very low price is this warm and colorful beanie. It really keeps me warm and it represents my style. I just love wearing beanies almost with everything. Besides this two purchases I bought a lot of cheap and beautiful t-shirts and accessories. So, do not hesitate and go shopping at sales. The photos were taken in the woods, because it was snowing and it was very beautiful outside . Everything in there looked like a real fairy tale.

[RO] Cred că este a patra postare în care vorbesc despre reduceri. De ce nu? Este ianuarie și este perioada în care se încep reducerile la colecțiile de toamnă/iarnă. Mai avem luna februarie  în față în care se poartă haine călduroase. Pe lîngă toate acestea, la reduceri se găsesc piese unice, care sunt perfecte atît pentru primăvară cît și pentru vară. Unul din piesele procurate la reduceri este această scurtă, care mai este numită și parka, pe care am găsit-o la Mango cu un preț redus cu 50 %, care poate fi purtată iarna, dar și primăvara prin scoaterea părții călduroase. Altă piesă procurată de la Sisley cu un preț foarte mic este această căciulă colorată și călduroasă, care îmi reprezintă stilul perfect. Îmi place să port acest model de căciule cu aproape orice. În afară de aceste două piese, care îmi plac enorm, mi-am cumpărat cîteva tricouri la un preț foarte mic și o mulțime de bijuterii. Dacă aveți posibilitate să mergeți în România în perioada reducerilor nu ezitați să răscoliți  bine toate magazinele pentru că nici nu știți ce găsiți. Și la noi dacă aveți răbdare să căutați mult, găsiți lucruri frumoase la prețuri foarte mici.
Am mers în weekend în pădure pentru că afară ningea prea frumos pentru a omite așa ceva. Am profitat de moment și am făcut aceste poze în care totul arată ca într-un basm.

Comments

View other posts from Fashion category

18 Comments

 1. absolutely fabulous !

 2. Parcă eşti în poveste!!! Super poze, bravo!!!

 3. Cataa zapada! Frumoase rau pozele !! :)

  http://therubberdoll.com/

 4. The hat and adorable gloves give this look an edge. I love your styling choice!
  Have a great day

 5. Ana, ai un ruj tare frumos! Poti sa-mi zici care este?

 6. Ah, superbe poze!Imi place ft mult tinuta!

 7. mie interesant daca esti incadrata in campul muncii si cum reusesti sa-ti asiguri atitea vesminte?

 8. beautiful winter setting :)

  http://mojomade.blogspot.com
  Morgan xx

 9. Gostei muito desse site!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *