The new black

December 6, 2011 11 comments

I got these amazing burgundy boots from ZARA. I fell in love so much with this colour, that I got a pair of jeans in the same colour as well. I’m ready to give up on black this winter for burgundy. Here is a preview of tomorrow’s post.

[RO] Nu m-am putut abține! Cînd am văzut această culoare, nu puteam să ies din ZARA fără această pereche de încălțăminte. Sunt gata să renunț în această iarnă la culoarea neagră pentru burgundy.

Comments

View other posts from Fashion category

11 Comments

 1. vad ca iti place incaltamintea de la Zara ma poti ajuta cu un sfat, eu vreau sa comand online o pereche doar ca am mari dubii cu marimile, coincid ele cu ale noastre sau vin cu o marime mai mica sau poate cu una mai mare?
  p.s. si ale tale imi plac ;)

  • Totul depinde de model :)) Eu de exemplu am marimea 37..dar aceste botine din poze sunt 38..pentru ca nu are shireturi si se incalta greu :)) De obicei marimile coincid :)) totusi..inainte de a comanda tre sa atragi atentie la model :))

  • Dupa cite shtiu, din spusele unei prietene, ea cind procura incaltsaminte ZARA, intotdeuna ishi ia cu o marime mai mare decit cea actuala )

 2. I’m seriously in love with your booties.
  Can I have them? :D
  X

 3. you’re my fav one from Moldova!!!<3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *