Style lesson

December 2, 2011 10 comments

I took part in an interesting project this week. I was invited at the Moschino and D&G stores to give a style lesson for the girls who will participate in a contest organized by the Art-Vest company. What can be easier than choosing  outfits you like, trying them out and explaining in front of a camera why you chose certain things? I chose four looks from the D&G store and five interesting and colourful looks from one of my favourite brands Moschino cheap and chic. All the looks I created are strictly representing  my style and taste. It was a three hour fun with Irina and my cousin and photographer Ilinca. You can see in this post all the looks I have created. I also want to know what’s your favourite one.

[RO] Am fost invitată de compania Art-Vest să ofer o lecție de stil pentru toate fetele care vor să participe în unul din concursurile organizate de ei. Am mers la magazinele D&G și Moschino de pe blvd. Moscovei și am creat cîteva look-uri din piesele fiecărui brand, care reprezintă în totalitate stilul meu vestimentar și care poate vor inspira fetele. Din D&G am ales patru look-uri, iar din Moschino am ales cinci look-uri foarte colorate și interesante. Am petrecut un timp frumos alături de Irina,care se ocupa de concurs, și verișoara mea Ilinca, care a fost și fotograful meu în acea zi. Sunt foarte curioasă care din aceste look-uri vă place mai tare și este aproape de stilul vostru vestimentar?

Here are the four looks I chose from the D&G store.
Aici puteți vedea cele patru look-uri alese  de la D&G.

1. Jeans and t-shirts are my love for life. Here is one casual outfit plus a beanie.
[RO] Blugii și tricourile sunt preferatele mele dintotdeauna. Plus am mai adăugat la acest look o căciulă, modelul căreia mă reprezintă.

2. The second outfit is a cosy one, great for winter days, but as there weren’t any oversized sweaters in women’s collection, I chose one from men’s collection. I think it ended up pretty good.
[RO] Al doilea look este unul casual și destul de călduros. Precum în colectia pentru femei nu am găsit nici un pulover supradimensionat, am luat unul din colecția bărbătească, care după părerea mea este perfect și pentru femei.

3. A super comfortable and warm jumpsuit, that I fell in love with.
[Ro] A treia alegere a fost o salopetă, care spre surprinderea mea era foarte calduroasă și comodă.

4. D&G store has very elegant and sexy items. That’s why I chose one sophisticated outfit.
[RO] D&G are niște piese în această colecție, care sunt foarte  elegante, rafinate și sexy. De aia nu m-am putut abține să nu probez această fustă superbă din dantelă.

Here are the Moschino looks.
Iată și cele cinci look-uri alese de la Moschino.

1. A super cute outfit with lots of red on it.
[RO] O ținută super de drăguță, de care m-am îndrăgostit.

2. I couldn’t avoid this skirt with dots and flowers on it. Cute!
[RO] Nu puteam evita această fustă superba cu buline.

3. I’m super in love with this one. A sexy and chic outfit that is perfect for New Year’s eve.
[RO] Ador acest look, care este perfect pentru seara de Revelion.

4. This is one of my favourites as well. This retro dress and shoes makes you feel special.
[RO] Și acest look este unul din favoritele mele. Rochia și pantofii au un aer  retro și te fac să te simți specială.

5. A black classy dress is a must.
[RO] O piesă cheie necesară în garderoba unei femei este o rochie neagră.

Comments

View other posts from Fashion category

10 Comments

  1. cola t-shirt , si 1 outfit de la Moschino….awesome ! nice post!

  2. Lovely!!! Toate look-urile sint de nota 10.
    Bravo! Felicitarile mele!!! Un reportaj expectacular!!! ;)))

  3. Din colecția de la D&G mi-a plăcut cel mai tare look-ul nr.2, iar de la Moschino toate, în special 2,3,4 . Felicitări! aștept și alte posturi la fel de reușite

  4. Ana spune-mi te rog unde gasesc pantofii din a doua poza, sunt innebunita dupa ei,,,,

    • Mara a doua poza din D&G sau din Moschino? Daca cei negri clasici sunt ai mei de la Mango..daca cei cafenii sunt de la Moschino :))

  5. Ana , dar rochia neagra de la moschino , si cea cu turnul Eiffel nu mai tii minte la ce pret is ? Am ramas inebunita dupa ele , ti-as fi recuoscatoare daca mi-ai raspunde:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *