Versatile things

November 30, 2011 11 comments

I think every woman should have in her wardrobe must-have items that resist in time. If you have the key items in your wardrobe, that means they are versatile as well. Some of the must-have key items from a woman’s wardorbe are:

– LBD (the little black dress)
– Black blazer
– White classic shirt
– Whit t-shirt
– Black pants
– Simple black pencil dress
– Classic beige coat
– Medium sized leather black bag
– A pair of blue quality jeans
– A pair of black pumps
– A white and a black cardigan

The outfit that you see in these photos consists of key items. The black leather skirt that I wear not only in a classical look, but in a casual one with boots and sweaters. The cream shirt that can be worn with skirts, as you see, with sweaters, as you see as well, with jeans, shorts and almost everything. The black coat goes almost with everything. And the black classic pumps that are my favourite at the moment and are a must have item that will resist in time.

[RO] Cred că orice femeie trebuie să aibă în primul rînd în garderobă piesele cheie, care rezistâ mereu în timp. Dacă aveți deja aceste piese, plusul cel mai mare e că ele sunt versatile. Unele din aceste piese de bază sunt:

– LBD ( o rochie neagră simplă, care să ne vină perfect)
– Sacoul negru
– Cămașa albă clasică
– Tricoul simplu alb
– Pantalonii negri
– Fusta de lungime medie neagră
– Paltonul bej clasic
– Geanta neagră din piele de mărime medie (ca să meargă la orice eveniment)
– O pereche de blugi calitativi
– O pereche de pantofi cu toc negri
– Un cardigan alb și unul negru

Outfit-ul din poze este compus în mare parte de piese cheie, care sunt foarte versatile. Fusta neagră din piele poate fi purtată și într-o ținută mai clasică, cum vedeți în poze, dar și cu o pereche de bocanci și un pulover mare. Cămașa, care este de culoare crem în acest caz, poate fi ușor purtată cu o pereche de blugi. Haina neagră merge cu orice. Pantofii clasici negri pe care îi vedeți sunt o piesă care niciodată nu vor ieși din modă.

YSL shoes
Benetton skirt
Bershka shirt
H&M sweater
ZARA coat
Vintage necklace
BCBG watch

Comments

View other posts from Fashion category

11 Comments

  1. Daa!!! perfecta postarea ! imi place ca e un fel de ghid :) sau nici nush cum sa-i zic ! Bravo :) Foarte interesant!!!

  2. Generally, I would not comment, but the shoes… This is how I feel about them : http://www.youtube.com/watch?v=CouG7u8LaYQ

  3. Ana, eu numai mai uit la tine, si mi-i frig :)) Outfitul super nais, dar cred ca nu pentru o friguroasa ca mine, eu iarna sunt departe de moda si stil :(

  4. Oricum, arati superb :*

  5. Tare super si bine gindit post-ul de azi (de altfel majoritatea imi plac..dar acesta in special). Bravo Ana!! cred ca o pereche de pantaloni jeaans de calitate buna chiar trebuie de avut in garderoba numaidecit:)

  6. This is gorgeous!!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *