Diversity

November 23, 2011 9 comments

Last friday I was invited to a party at Royal Cafe, where I was supposed to have a ” battle” with Doina from The Golden Diamonds. It was just a friendly battle with questions about fashion. Well, what can I say, I found out a lot of new things about the world of fashion. It wasn’t a real contest and the atmosphere was very friendly. For the party I decided to wear a simple black dress from Guess, that is not so simple as you see. I absolutely love the details of this dress and I can wear these two pieces separately as well. You can see the photos and the video of the event here.

[RO] Vinerea trecută am fost invitată la o petrecere tematică la cafeneaua Royal din Shopping Center Malldova. Tema petrecerii era un concurs în domeniul modei, iar participantele în concurs eram eu și Doina de la The Golden Diamonds. Nu era un concurs serios, ci unul distractiv în care participam nu numai noi două, dar și lumea care se afla în cafenea. Să știți că am aflat multe lucruri noi din lumea modei, de care nu aveam idee. Atmosfera petrecerii a fost una prietenoasă și destul de interesantă. Pe viitor organizatorii își propun să facă concursuri mai serioase de acest gen. Pentru petrecere am optat să port o rochie clasică neagră, care are un detaliu foarte atrăgător după părerea mea. Puteti vedea pozele si video de la petrecere aici.

Guess dress
YSL shoes

Comments

View other posts from Fashion category

9 Comments

  1. Asha de frumoasa !!!

  2. Imi place mult dantela rochiei:)
    O sa razi de mine, dar am o intrebare. Sosetele lungi sunt din material ceva mai gros sau tip dres?
    Am vazut filmuletul:>Toate ati fost foarte frumoase:) Nu am inteles eu tot ce se spunea pe acolo, dar se pare ca a fost foarte interesant evenimentul.

  3. Mersi pentru raspuns:)

  4. damn good looking!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *