Golden skirt

October 24, 2011 6 comments

Another gorgeous skirt from my mom’s closet. Can you believe what clothes she had? This golden leather skirt is one must have piece of this season. If you saw all the new autumn collections in stores, you definitely noticed the gold on pants, skirts, dresses, sweaters and other stuff. When I discovered the skirt, it took me one day to modify it and put it in my closet.

[RO] Am găsit încă o fustă din piele în garderoba mamei mele, care nu a fost purtată de ea mult timp. Și dacă ați observat tendința acestui sezon care constă în prezența “auritului” pe fuste, rochii, pulovere, sacouri, pantaloni, ai putea spune că am găsit-o în momentul potrivit. Mi-a luat puțin timp ca să o modific și s-o port în una din zilele splendide ale toamnei cu un zîmbet larg pe față.

My mom’s skirt
Stradivarius denim shirt
Bershka biker jacket
MiaMay heels
Meli Melo necklace

Comments

View other posts from Fashion category

6 Comments

  1. foarte tare fustaa!!!

  2. Foarte faina fusta, imi place si cum ai asortat-o. Imi place totusi mai mult fara geaca:)

  3. ooo nuuuuuu :((((( ce combinatie urita dintre fusta aurie si bluza de denim+colierul si inca geaca rosie pe deasupra. O bluza alba de sifon descheiata la primii nasturi ar pune mai mult in evidenta colierul si fusta, dar asa arata ca o combinatie total nereusita. E stilul tau si tu decizi, dar asta e parerea mea :)
    Cele bune :)

    • Ooooo daaaa raluca! Nu exista nu e frumoasa sau e urita combinatia! Nu te-ai exprimat corect..exista “mie nu-mi place”..mie imi place fusta cu camasha denim..chiar foarte mult! Da sunt sigura ca si cu o camasa de sifon alba ar fi superba :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *